Σοβαρή Βλάβη στο Δίκτυο της Cosmote σε Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω και Χαϊδάρι – Προβλήματα και σε Γειτονικές Περιοχές

Από το πρωί της Δευτέρας, οι κάτοικοι των περιοχών Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο της Cosmote, καθώς η σταθερή τηλεφωνία και η πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν διακοπεί πλήρως. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει επηρεάσει έναν σημαντικό αριθμό νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκαλώντας αναστάτωση στην καθημερινότητα.

Σύμφωνα με το σύστημα ενημέρωσης της Cosmote μέσω του αριθμού εξυπηρέτησης 13888, η αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να διαρκέσει από 2 έως 3 ημέρες. Ωστόσο, η αιτία αυτής της σοβαρής αστοχίας παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, γεγονός που δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στους πολίτες των πληγεισών περιοχών.

Παρόμοια προβλήματα αναφέρονται και σε άλλες εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας στις γύρω περιοχές, γεγονός που εντείνει το ερώτημα αν πρόκειται για μια γενικευμένη αστοχία στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της περιοχής.

Η κατάσταση παρακολουθείται στενά από τις αρμόδιες αρχές, ενώ οι πολίτες καλούνται να δείξουν υπομονή μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των υπηρεσιών.


Discover more from Το Περίπτερο μας

Subscribe to get the latest posts sent to your email.